Sveiki sugrįžę, draugai! Mes grįžome į magiškas šokolado + žemės riešutų sviesto žemė (viena iš mūsų mėgstamiausių vietų). Šis nesenstantis derinys dar kartą laimėjo dieną, šį kartą kaip kreminės, dekadentiškas, sūrus-saldus veganiški ledų batonėliai!
Jie tikrai geresni, nei mes kada nors galėjome įsivaizduoti, ir jie tiesiog gali pakeisti jūsų mėgstamus parduotuvėje pirktus batonėlius. Tiesiog 7 pagrindiniai sandėliuko ingredientai reikalaujama. Leiskite mums parodyti jums, kaip tai daroma!
Šie nuostabūs naminiai ledų batonėliai turi a kreminis veganiškas žemės riešutų sviesto centras pagamintas iš pieno be pieno (naudojome migdolų), datulių, žemės riešutų sviesto, vanilės ir druskos.
Sumaišius ingredientus ir sureguliavus saldumą pagal savo skonį, mišinys yra paruoštas supilstyti į popsų formeles ir eik į šaldiklį.
Maždaug po 6 valandų jie sušals ir atrodys kaip ledų batonėliai. Mes žinome, kad laukimas yra sunkus. Tačiau šie batonėliai TO VERTI!
Paskutinis žingsnis yra šokolado lukšto gamyba. Ištirpinkite šiek tiek šokolado drožlių ir įpilkite šiek tiek kokosų aliejaus (kad šokolado sluoksnis šiek tiek išsilydytų – YUM!). Tada pamerkite žemės riešutų sviesto batonėlius į šokoladą ir vėl užšaldyti. Nesijaudinkite… šį kartą ledų barai yra vos už 15-30 minučių!
Nekantraujame, kol išbandysite šiuos ledų batonėlius! Jie yra:
Kreminis
Šokoladinis
Žemės riešutų sviestas
Sūrus-saldus
Dekadentas
Gaivus
ir klasika!
Padarykite partiją dabar ir dėkosite sau visą vasarą!
Daugiau naminių ledų batonėlių ir saldainių
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!
Porcijos 8 (Barai)
Neleiskite ekranui užtemti
- 1 ¼ puodelis pieno be pieno (paprastas, nesaldus // naudojome migdolą)
- 10 medjool datos (10 datulių išeina ~1 puodelis supakuotas arba 200 g), be kauliukų
- 1/2 puodelis riešutų sviestas (natūralus)
- 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 1/4 šaukštelis jūros druska
- 1-2 Valg Klevų sirupas (neprivalomadėl papildomo saldumo)
ŠOKOLADINĖS KELIAS
- 1 puodelis pusiau saldaus šokolado drožlių (jei reikia, įsitikinkite, kad jis yra veganiškas / be pieno)
- 2 Valg Kokosų aliejus
Jei datulės labai kietos/sausos, suberkite į dubenį ir pamerkite į verdantį vandenį ~5 min. Prieš naudojimą nusausinkite.
- Greitaeigiame maišytuve sumaišykite pieną be pieno, datules, žemės riešutų sviestą, vanilę ir druską. Plakite iki vientisos masės ir liks tik nedidelės datulių dėmės. Paragaukite ir sureguliuokite, įpilkite klevų sirupo, kad būtų saldesnis (mes dėjome 1 šaukštą) arba daugiau druskos, kad būtų sūresnis ir saldesnis.
- Padalinkite mišinį tarp popsilių formelių (mes naudojome tokias) ir šaldykite ~6 val., arba per naktį. Kai būsite pasiruošę įdėti šokolado lukštą, išklokite lėkštę arba kepimo skardą pergamentiniu arba vaško popieriumi ir įsitikinkite, kad yra vietos, kad jis tilptų į šaldiklį. Kol ruošiate šokolado lukštą, leiskite popsioms šiek tiek atitirpti kambario temperatūroje.
Į puslitro dydžio stiklinį indelį (arba nedidelį karščiui atsparų dubenį) įpilkite šokolado drožlių ir kokosų aliejaus ir 30 sekundžių žingsniais dėkite į mikrobangų krosnelę, kol visiškai ištirps ir taps kreminė, retkarčiais pamaišydami, kad palengvėtų lydymosi procesas. Arba ištirpinkite virš dvigubo katilo ant viryklės. Šokoladą ištirpinome indelyje, kad būtų lengva panirti/padengti!
Atsargiai po vieną išimkite popsutes iš formos, jei reikia, paleiskite formą (-es) po šiltu vandeniu, kad atsipalaiduotumėte. Dirbdami greitai, panardinkite popsiuką į ištirpusio šokolado indelį, pakreipkite ir pasukite stiklainį, kad tolygiai pasidengtumėte. Pakelkite popsą ir leiskite šokolado pertekliui nuvarvėti prieš dėdami popsą ant paruoštos lėkštės / kepimo skardos. Pakartokite su likusiais popsikais. Taip pat galite apšlakstyti / užpilti ištirpintu šokoladu ant popsios, jei nenaudojate stiklainio.
Grąžinkite batonėlius į šaldiklį 15–30 minučių, kad šiek tiek sušaltų, tada mėgaukitės! Likę batonėliai šaldytuve išsilaikys iki 1 mėnesio. Rekomenduojame juos laikyti konteineryje su pergamentiniu popieriumi tarp strypų, kad nepriliptų.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.
Patiekimas: 1 ledų baras Kalorijos: 322 Angliavandeniai: 36.3 g Baltymas: 5.7 g Riebalai: 19.6 g Sotieji riebalai: 9 g Polinesotieji riebalai: 2.2 g Mononesotieji riebalai: 4.6 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 30 mg Kalis: 289 mg Pluoštas: 5.7 g Cukrus: 29.1 g Vitaminas A: 6 TV Vitamino C: 0 mg Kalcis: 123 mg Geležis: 2.2 mg